Наставак партнерства ЕПС-а и Сименса

11.9.2018.
Грчић и Мејер разговарали о сарадњи

 

Милорад Грчић, в.д. директора „Електропривреде Србије“, разговарао је са Херманом Мејером, регионалним директором компаније „Сименс“, о наставку  успешне сарадње две компаније у реализацији пројеката модернизације и изградње енергетских капацитета.

На састанку у просторијама „Електропривреде Србије“ истакнуто је да је посебну пажњу регионалног и глобалног руководства компаније Сименс привукао инвестициони циклус у ЕПС-у, који је препознат као један од најзначајнијих у овом делу Европе.

Теме разговора биле су и могућности сарадње у наставку процеса дигитализације који се у ЕПС-у спроводи већ више од деценију, као и модернизацији у термо сектору презентовањем најмодернијих система за оптимизацију сагоревања у свим термо капацитетима ЕПС-а.

Поред Мејера који је регионални директор дивизије Power & Gas and Power generation Services, Сименс Аустрија, у делегацији немачке компаније били су и Удо Ајхлингер, генерални директор Сименс Србија и Петар Шаиновић, директор дивизије дивизије ПГ/ПС у Сименс Србија. Састанку је присуствовао и Саво Безмаревић, извршни директор за производњу енергије у ЕПС-у.

 

Врх