Друштвено одговорно пословање

04 - Drustveno odgovorno poslovanje.jpg

 

Друштвено одговорно пословање Огранка  „ТЕ-КО Костолац“ у 2018. години

 

Традиционално приоритет дат школству

 

Огранак „TE-KO Kostolac“, кроз помоћ и остварену сарадњу чини чврсту спону за развој добрих односа локалне зајенице у костолачком огранку ЕПС-а.

Средства издвојена за спонзорства и донације у 2018. години усмерена су на побољшање услова пословања основних и средњих школа, здравствених и спортских центара, али и за помоћ верским организацијама и износила су 18 милиона динара (18.045.793,50 динара).

Највише донација упућено је и ове године школама из окружења. Донирана су новчана средства за набавку опреме и наставничких средстава за опремање учионица, или и као вид помоћи у делимичном покрићу трошкова установа. Такође, део донација упућен школама обезбеђен је у огреву.

Здравственим установама донирана су средства као вид помоћи за унапређење услова рада, док помоћ спортским центрима подразумева обезбеђана средства за даљи рад појединих клубова, али и кроз подршку побољшања расвете на стадиону, односно терену малих спортова.

Верске заједнице оствариле су помоћ кроз донације за потребе осликавања цркве Успења Пресвете Богородице у селу Кленовник, за израду и монтажу ограде порте цркве Светог Максима Исповедника у Костолцу, али и донације у огреву за СПЦ у Општинама Кличевац и Смољинац.

Top