Naši zaposleni

Elektroprivreda Srbije je ugledna kompanija na energetskom tržištu Jugoistočne Evrope, koja sa više od 20.000 zaposlenih predstavlja i najvećeg poslodavca u Republici Srbiji. Među zaposlenima se nalazi veliki broj stručnjaka različitih profila, koji su svoje znanje, veštine i iskustvo stavili u funkciju razvoja i unapređenja poslovanja preduzeća, čineći ga atraktivnim za zapošljavanje, pre svega mladih, talentovanih ljudi.
Ulaganje u razvoj zaposlenih je put ka ostvarivanju strateških ciljeva kompanije. Svesni da se isključivo kontinuiranim, planskim i svrsishodnim ulaganjem u inoviranje znanja i veština može povećati radna efikasnost i unaprediti poslovanje, Elektroprivreda Srbije posvećuje veliku pažnju različitim vidovima stručnog usavršavanja zaposlenih.
Redovno se organizuju obuke: interne, angažovanjem sopstvenih stručnjaka, ili eksterne, sa izvođačima koji usluge edukacije pružaju na tržištu, omogućava se učešće zaposlenih u radu stručnih skupova u zemlji i inostranstvu, studijska putovanja radi upoznavanja sa savremenim tehnologijama, finansiraju se specijalizacije za određene oblasti rada, omogućava se sticanje i obnavljanje potrebnih licenci i polaganje stručnih ispita.
Top