​Društvena odgovornost​

Društvena odgovornost jedna je od osnovnih vrednosti na kojima se temelje principi i ciljevi poslovne politike Ogranka TENT JP „Elektroprivreda Srbije“. Njen polazni element je održivi razvoj u proizvodnji i isporuci električne energije.

 

Gotovo punih pet decenija, TENT je važan deo života ljudi u sredinama u kojima su njegovi pogoni. Njegov značaj i veličina stvaraju i odgovornost za kvalitet života u njima i ono tu odgovornost nosi sa punom ozbiljnošću, ništa manjom od one koju ispoljava u svom osnovnom poslu.

Kroz uspešnu saradnju sa lokalnom samoupravom, Ogranak TENT JP „Elektroprivreda Srbije“ razume i ispoljava korporativnu odgovornost kao deo svoje misije u promociji kvaliteta i uspeha u svim oblastima života.

 

Brigu o lokalnoj zajednici Ogranak TENT, osim kroz zaštitu životne sredine, ispoljava i kroz održavanje sistema daljinskog grejanja, koje je u Obrenovcu rešeno na najbolji mogući način. 

 

Ogranak TENT je osnivač Sportskog društva TENT u čijem sastavu su 4 kluba kao i Centra za očuvanje tradicije i kulture TENT.

Centar za očuvanje tradicije i kulture TENT.JPGPostrojenje za snabdevanje Obrenovca toplotnom energijom.JPGŽenski odbojkaški klub TENT.JPG

 

Top