Посао за младе инжењере и студенте мастер студија у ЕПС АД

07.09.2023.
Објављен конкурс

Акционарско друштво „Електропривреда Србије“ расписало је конкурс за посао за  младе електро инжењере на позицији диспечера. Ово је прилика да први посао добије шест инжењера или студената мастер студија са или без искуства и они ће радити у Сектору за диспечерско планирање и управљање производњом.

За ову позицију није потребно радно искуство и ово је занимљива прилика за младе стручњаке да дођу до провг посла и стекну драгоцено искуство.

- ЕПС на овај начин мотивише младе инжењере да своју каријеру граде у највећој енергетској компанији и да остану да живе и раде у Србији и зато их позивам да се пријаве. Конкурс је потврда да ЕПС цени младе и образоване кадрове који желе да дају свој допринос професионализацији и модернизацији наше компаније – рекао је Душан Живковић. в. д. генералног директора ЕПС АД.

За посао инжењера за репланирање и оперативно енергетско управљање – диспечера, потребно је да кандидат има завршене мастер академске студије или завршене основне студије и мастер академске студије у току, електро струке, смер енергетика. Од кандидата се очекује и знање енглеског језика на средњем нивоу.

Пријаве на конкурс са биографијом на ЕПС обрасцу и скенираним дипломама могу се послати на адресу ljudski.resursi@eps.rs до 7. октобра 2023.  Детаљи конкурса су на линку Запослење и пракса (eps.rs).

Врх