Posao za mlade inženjere i studente master studija u EPS AD

7.9.2023.
Objavljen konkurs

Akcionarsko društvo „Elektroprivreda Srbije“ raspisalo je konkurs za posao za  mlade elektro inženjere na poziciji dispečera. Ovo je prilika da prvi posao dobije šest inženjera ili studenata master studija sa ili bez iskustva i oni će raditi u Sektoru za dispečersko planiranje i upravljanje proizvodnjom.

Za ovu poziciju nije potrebno radno iskustvo i ovo je zanimljiva prilika za mlade stručnjake da dođu do provg posla i steknu dragoceno iskustvo.

- EPS na ovaj način motiviše mlade inženjere da svoju karijeru grade u najvećoj energetskoj kompaniji i da ostanu da žive i rade u Srbiji i zato ih pozivam da se prijave. Konkurs je potvrda da EPS ceni mlade i obrazovane kadrove koji žele da daju svoj doprinos profesionalizaciji i modernizaciji naše kompanije – rekao je Dušan Živković. v. d. generalnog direktora EPS AD.

Za posao inženjera za replaniranje i operativno energetsko upravljanje – dispečera, potrebno je da kandidat ima završene master akademske studije ili završene osnovne studije i master akademske studije u toku, elektro struke, smer energetika. Od kandidata se očekuje i znanje engleskog jezika na srednjem nivou.

Prijave na konkurs sa biografijom na EPS obrascu i skeniranim diplomama mogu se poslati na adresu ljudski.resursi@eps.rs do 7. oktobra 2023. Detalji konkursa su na linku Zaposlenje i praksa (eps.rs).

Vrh