​Друштвена одговорност​

Друштвена одговорност једна је од основних вредности на којима се темеље принципи и циљеви пословне политике Огранка ТЕНТ ЈП „Електропривреда Србије“. Њен полазни елемент је одрживи развој у производњи и испоруци електричне енергије.

 

Готово пуних пет деценија, ТЕНТ је важан део живота људи у срединама у којима су његови погони. Његов значај и величина стварају и одговорност за квалитет живота у њима и оно ту одговорност носи са пуном озбиљношћу, ништа мањом од оне коју испољава у свом основном послу.

Кроз успешну сарадњу са локалном самоуправом, Огранак ТЕНТ ЈП „Електропривреда Србије“ разуме и испољава корпоративну одговорност као део своје мисије у промоцији квалитета и успеха у свим областима живота.

 

Бригу о локалној заједници Огранак ТЕНТ, осим кроз заштиту животне средине, испољава и кроз одржавање система даљинског грејања, које је у Обреновцу решено на најбољи могући начин. 

 

Огранак ТЕНТ је оснивач Спортског друштва ТЕНТ у чијем саставу су 4 клуба као и Центра за очување традиције и културе ТЕНТ.

Centar za očuvanje tradicije i kulture TENT.JPGPostrojenje za snabdevanje Obrenovca toplotnom energijom.JPGŽenski odbojkaški klub TENT.JPG

 

Top