Попуст од пет одсто до 29. јануара

04.01.2024.
ЕПС продужио рок доспећа рачуна за новембар

"Електропривреда Србије“ АД продужила је рок доспећа рачуна за новембар 2023. године на 29. јануар 2024. године и сви купци који до тада измире рачун оствариће право на попуст од 5 одсто - изјавио је за РТС Радован Станић, извршни директор за снабдевање у ЕПС.

 

- Грађани који су платили новембарски рачун у висини октобарског оствариће попуст за редовно плаћање на цео износ рачуна за новембар, док ће разлика у износима бити приказана на рачуну за децембар као дуг из претходног обрачунског периода на који неће бити обрачуната камата - појаснио је Станић.

 

- Наши купци не смеју да трпе због потешкоћа које је ЕПС имао услед сајбер напада,  зато је продужен рок за попуст за редовно плаћање, неће бити затезних камата, нити искључења - нагласио је Станић који се захвалио грађанима на разумевању и стрпљењу.

 

Децембарски рачуни ће стићи на време, а наредне седмице би требало да се у функцију врати и портал "Увид у рачун". - Акценат је и даље на безбедности како подаци купаца не би били угрожени – закључио је Станић.

Врх