Мобилна апликација ЕПС „Увид у рачун" на услузи потрошачима

26.03.2024.

„Електропривреда Србије" пустила је у рад мобилну апликацију „ЕПС Увид у рачун". Путем апликације, домаћинства и мали купци имају могућност да на мобилном телефону, на веома једноставан начин прате потрошњу електричне енергије, плате рачуне, провере месечне задужења и уплате три године уназад, као и да добију обавештења и уложе приговор.

Мобилна апликација „ЕПС Увид у рачун"  доступна је корисницима на платформама iOS и Android и бесплатно се може преузети на Google Play и  App Store продавницама :

GooglePlay Google play store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.eps

AppStore Apple store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.eps


- Мобилна апликација је наставак процеса дигитализације услуга „Електропривреде Србије“. То је важан корак у нашем настојању да олакшамо купцима како приступ рачуну, тако и плаћању.  Истовремено, број корисника нашег портала „Увид у рачун“ је у константном порасту. Тренутно имамо више од 380 хиљада корисника, што значи да грађани све више препознају бројне бенефите коришћења таквих услуга - рекао је Радован Станић, извршни директор за послове снабдевања у ЕПС.

Станић је подсетио и да свако ко се определи да рачун за електричну енергију добија електронским путем, уместо у папирној форми, већ од првог наредног рачуна остварује право на попуст од 50 динара.


Врх